BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Philip beter gekleed dan Harry

Prins Philip is de meest stijlvolle man in de Britse koninklijke familie, althans volgens het mannenblad GQ. De echtgenoot van koningin Elizabeth staat op de twaalfde plek in de jaarlijkse lijst van Best-Dressed Men in Britain.

De hertog van Edinburgh scoort aanmerkelijk beter dan prins Harry, die op de 38e plek staat. Prins Charles, vorig jaar nog zevende, ontbreekt deze keer in de lijst. Dat geldt ook voor de kleine prins George, die vorig jaar een plek kreeg in het overzicht van bestgeklede Britse mannen.

Bovenaan staat, evenals vorig jaar, acteur Eddie Redmayne. In de top tien staan verder onder anderen David Beckham, Sam Smith en Harry Styles.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: