BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Elizabeth kiest perfecte outfit voor bezoek spoorweg

De inwoners van Londen kunnen vanaf december 2018 gebruik maken van een gloednieuwe spoorweg. Koningin Elizabeth nam dinsdag vast een kijkje bij ‘Bond Street’, één van de nieuwe stations. De outfit van de vorstin had niet beter kunnen passen bij de gelegenheid.

De nieuwe spoorweg krijgt de naam ‘Elizabeth Line’ en wordt gemarkeerd met de kleur paars. De 89-jarige koningin droeg een mantel en hoed in dezelfde kleur bij het bezoek. De ‘Elizabeth Line’ geeft de reiziger gelegenheid om van centraal Londen naar het zuidoosten te reizen.

In 1969 was Elizabeth de eerste monarch die de metro, of wel ‘tube’, gebruikte in Londen bij de opening van de ‘Victoria Line’.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: