BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's van jarige prinses Estelle

Prinses Estelle, de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel van Zweden, is dinsdag jarig. Ze mag op Slot Haga vier kaarsjes uitblazen. Het Zweedse hof heeft dinsdag nieuwe foto's van het meisje met haar ouders vrijgegeven.

Pinses Estelle is nu nog het enige kind van de Zweedse kroonprinses en de prins, maar volgende maand krijgt ze een broertje of een zusje. Estelle Silvia Ewa Mary is, na haar moeder, de tweede in de lijn van troonopvolging. Haar moeder, kroonprinses Victoria, is in maart uitgerekend.

Om te vieren dat Estelle vier jaar oud is geworden én bijna grote zus wordt, hebben wij een fotoalbum gemaakt vol schattige kiekjes van het Zweedse prinsesje. Klik hier voor de foto's.

Cousins are friends that will love you forever. Happy birthday dear Estelle! From your cousin Leonore

Geplaatst door Princess Madeleine of Sweden op maandag 22 februari 2016

Wie een felicitatie wil sturen aan het meisje, kan een bericht plaatsen op de Facebookpagina van het koningshuis. Haar tante prinses Madeleine heeft dat al gedaan namens haar dochter Leonore. Zij plaatste een foto van Estelle en Leonore.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: