BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Madeleine organiseert sprookjesfeestje voor zieke kinderen

Prinses Madeleine van Zweden en haar dochter prinses Leonore (2) hebben maandag met een groep zieke kinderen een sprookjesfeestje gevierd in het koninklijk paleis. De middag werd mede georganiseerd door de stichting ‘Min Stora Dag’, in het Nederlands ‘Mijn Grote Dag’. Madeleine is beschermvrouwe van de stichting die wensen van ernstig zieke kinderen uit laat komen.

De middag begon met cake, koekjes en sap. Vervolgens speelde de prinses een aantal spelletjes met de aanwezige kinderen. Madeleine had voor het sprookjesfeest de jurk die ze droeg bij de uitreiking van de Nobelprijzen aangetrokken.

Op Facebook deelde Madeleine een aantal foto’s van de dag. ‘Leonore en ik hebben een geweldige middag gehad met de kinderen van Min Stora Dag. We waren allemaal verkleed.’

Första unika filmen från sagokalaset på Stockholms Slott som Min Stora Dag arrangerade tillsammans med Prinsessan...

Geplaatst door Min Stora Dag op dinsdag 23 februari 2016

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: