BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine opent kringloopwinkel

Kate, de Hertogin van Cambridge, is vrijdag naar Holt gereisd voor het goede doel. Als beschermvrouwe van het East Anglia Kinderhospice had zij de eer om een kringloopwinkel te openen.

Kate verrichte de openingshandeling alleen. Prins George en prinses Charlotte bleven thuis. De hertogin werd opgewacht door tientallen jongeren die buiten de winkel stonden te juichen en met vlaggetjes zwaaiden. Het regende, maar dat leek de hertogin niet te deren.

De 34-jarige Kate kreeg een rondleiding van de winkelbaas en werd voorgesteld aan vrijwilligers. Ze kreeg te horen welke belangrijke rol de winkel speelt bij het inzamelen van geld voor goede doelen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: