BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto van pasgeboren prins Oscar

Het Zweedse hof heeft maandag een foto van prins Oscar vrijgegeven. Op de website van het Koninklijk Huis plaatsten zij het schattige plaatje van de pasgeboren zoon van kroonprinses Victoria en prins Daniel.

Prins Oscar Carl Olof werd woensdagavond geboren. Prins Daniel maakte de geboorte van zijn zoon kort daarna bekend. Oscar is na zijn moeder en zijn oudere zusje Estelle de derde in de lijn van troonopvolging.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: