BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Andrew ramt hek met zijn auto

De Britse prins Andrew heeft het hek bij zijn woning in Windsor geramd met zijn auto. Het automatische hek is bedoeld om rondzwervende herten van het terrein te houden, maar functioneerde niet naar behoren.

Andrew kwam aangereden in zijn Range Rover van ruim een ton en kwam erachter dat de sensoren van de poort niet werkten. Toen het hek daardoor niet automatisch openging, besloot hij het te rammen met zijn wagen, schrijft The Sun.

De woning staat op het Windsor Great Park en is de voormalige residentie van de koningin-moeder. Naar verluidt is de schade aan het hek enkele duizenden euro's. Hoeveel schade de wagen heeft opgelopen door de aanvaring met het ijzeren hek is niet duidelijk. Ook is niet bekend wie er voor de schade moet opdraaien.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: