BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kate weigert William's zelfgemaakte Indiase hapje

Op de tweede dag van het bezoek aan India hebben prins William en hertogin Catherine een bezoek gebracht aan 'The Social', een café en samenwerkingsplaats in Mumbai waar zakelijke talenten ideeën met elkaar kunnen uitwisselen. De royals bezochten verschillende kraampjes waar innovatieve producten aan Kate en William werden getoond.

Prins William ging zelf aan de slag met een apparaat dat 'dosa' maakt, een soort pannenkoek. Ondanks het redelijk goede eindresultaat weigerde Catherine een stukje te proeven. Het apparaat is gekoppeld aan een app voor de smartphone. Je kunt het apparaat met de app zo instellen dat er precies na het afgaan van de wekker een warme 'dosa' klaarligt.

William en Catherine leerden ook geblinddoekt typen in braille. Het eerste woord wat blijkbaar bij de Britse royals naar boven kwam was de naam 'George'.

Op de tweede dag van het bezoek heeft de hertogin gekozen voor een jurkje van Emilia Wickstead van 1700 pond. De jurk is, helaas voor alle fans, al weer uitverkocht

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: