BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto koninklijke kinderen België

Op Facebook heeft het Belgische koninklijk huis een nieuwe foto gedeeld van de kinderen van het koningspaar. Prinses Elisabeth (14), prins Gabriël (12), prinses Emmanuel (10) en prinses Eléonore (7) poseren voor de Koninklijke Serres in Laken met de hond.

Bij het bericht plaatste het Belgische hof een reminder: 'Opening Koninklijke Serres te Laken op vrijdag 15 april om 20 uur.' Vanaf 15 april tot 6 mei kan men een kijkje nemen in het complex van Serres bij het Kasteel van Laken. De Koninklijke Serres van Laken werden tussen 1874 en 1895 gebouwd in opdracht van koning Leopold II.

Ieder jaar is het complex drie weken geopend voor publiek. Met het kopen van een ticket van 2,50 euro per persoon krijgen de bezoekers naast de serres ook het atelier van koningin Elisabeth te zien. Daarbij kun je vanuit het complex een blik werpen op de tuin van het kasteel van Laken, de residentie van koning Filip en zijn gezin.