BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

The Queen en George in nieuwe Winnie the Pooh

In het jaar waarin koningin Elizabeth haar 90e verjaardag viert, bereikt ook prentenboekbeer Winnie de Poeh die leeftijd. Ter ere van beide jubilea is woensdag een nieuw boek uitgekomen: Winnie de Poeh en de koninklijke verjaardag.

George

In het nieuwe verhaal togen Poeh en zijn vrienden naar Buckingham Palace voor de verjaardag van de koningin. Disney publiceerde woensdag een illustratie uit het boekje waarin Poeh-personage Knorretje oog in oog staat met prins George, die wordt bescheven als "nog jonger dan Janneman Robinson en bijna net zo springerig als Teigetje."

The Queen

Ook koningin Elizabeth zelf is in getekende vorm te zien in het boekje. Volgens de Britse krant The Sun was de vorstin in haar jonge jaren groot fan van de verhalen over de beer, die in het leven werd geroepen door de Britse auteur A.A. Milne.

Gratis Download

Het boekje is gratis te downloaden: klik hier.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: