BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Harry zingt op podium mee met Coldplay

De Britse prins Harry heeft dinsdagavond het podium gedeeld met Coldplay. De prins zong aan het slot van hun optreden in de tuin van Kensington Palace uit volle borst mee met hun single Up&Up, zo is te zien op een video die door het paleis is gedeeld.

Het optreden maakte deel uit van een concert dat Harry had georganiseerd om geld in te zamelen voor zijn liefdadigheidsorganisatie Sentebale. Ruim 3000 mensen mochten er bij zijn en zagen behalve Coldplay ook optredens van onder meer Joss Stone en het Basotho Youth Choir. Het was de eerste keer dat er een concert plaatsvond in de paleistuinen.

Aan het slot verscheen de prins op het podium waar hij de toeschouwers bedankte voor hun komst. Samen met het koor zwaaide en zong hij daarna enthousiast mee onder de klanken van Coldplay.

Het opgehaalde geld is bedoeld voor kwetsbare jongeren in Afrika, in het bijzonder voor hiv- en aidspatiënten.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: