BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Beatrice viert verjaardag als vrijgezel

Prinses Beatrice viert maandag haar verjaardag. De kleindochter van de Britse koningin Elizabeth is 28 jaar oud geworden.

Uitgerekend afgelopen weekend verschenen berichten in Britse media dat de relatie van Beatrice met Dave Clark voorbij is. Ze waren tien jaar bij elkaar. Eerder deze maand werd bekend dat ze stopt met haar baan bij de New Yorkse firma firma Sandbridge Capital om voor zichzelf te beginnen. De dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson gaat met een aantal anderen een adviesbureau opzetten onder auspiciën van de investeringsmaatschappij.

Prinses Beatrice kreeg bij haar geboorte de naam Beatrice Elizabeth Mary of York. Ze staat sinds de geboorte van prinses Charlotte, de dochter van haar neef William, op de zevende plaats in de lijn van troonopvolging.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: