BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Laurent op Twitter

In navolging van zijn broer koning Filip en echtgenote prinses Claire is ook de Belgische prins Laurent sinds maandag op Twitter te vinden. Onder de naam @Laurent_of_B stuurde de 52-jarige prins zijn eerste tweet de wereld in.

Zijn eerste bericht op Twitter wijdde Laurent aan de Grote Prijs van het Azelhof, een jumpingwedstrijd die zondagmiddag plaatsvond in Lier. De prins mocht de prijs uitreiken aan de winnaar, Frederik Cattebeke. Laurent plaatste een foto waarop hij te zien is met de winnaar.

Koning Filip is sinds zijn beëdiging in juli 2013 te vinden op Twitter. Laurents echtgenote Claire maakte in januari 2014 een Twitteraccount aan.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: