BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning Filip fietst met gezin door Brussel

Koning Filip heeft in Brussel traditiegetrouw met zijn gezin deelgenomen aan de jaarlijkse autoloze zondag. Tot zondagavond 19.00 uur zijn grote delen van het Brusselse gewest gesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en wandelaars hebben één dag de straten voor zich alleen.

Koning Filip stapte op de fiets, samen met echtgenote koningin Mathilde, en hun vier kinderen. Ze reden een stukje door de stad en deden ook de Grote Markt aan, waar het kriekbier klaar stond voor koning en koningin.

Brusselaars die er toch op uit moeten en niet willen fietsen, kunnen in de hoofdstad de hele dag gratis gebruik maken van het openbaar vervoer.

#carfreeday #brussels #belgium #king #royal #royalty #bycicle #enjoying #cycling #mobility #inthecity #fun #familytime #royalfamily

Een foto die is geplaatst door Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) op

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: