BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima bezoekt MBO College Amstelland

Koningin Máxima heeft dinsdag een bezoek gebracht aan het MBO College Amstelland in Amstelveen. Zij woonde twee lessen bij over verzekeren. Ook schuift de koningin aan bij een rondetafelgesprek over schuldenproblematiek en schooluitval onder studenten. Ze kreeg daarbij gezelschap van staatssecretaris van Onderwijs Sander Dekker.

De lessen, MoneyWays genaamd, zijn een initiatief van het Verbond van Verzekeraars en zijn speciaal gericht op mbo-studenten. Het lesprogramma is samengesteld door het Nationaal Instituut voor Bugetvoorlichting (Nibud) en het bureau voor maatschappelijke innovatie Diversion. De koningin is erevoorzitter van het platform Wijzer in Geldzaken.

Bij het rondetafelgesprek, de afsluiting van het bezoek, waren ook onderzoekers, docenten en studenten aanwezig.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: