BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's Bhutaans prinsje

Het Bhutaanse prinsje Jigme Namgyel groeit als kool. Het kereltje, dat op 5 februari werd geboren, schittert op nieuwe foto’s die koning Jigme Khesar Namgyel Wangchuck en koningin Jetsun Pema woensdag deelden.

“Het is een genot om te zien dat onze kleine prins zo snel groeit”, schrijven de trotse ouders bij de foto’s van het drakenprinsje. Die zijn vrijgegeven in het kader van een online-kalender waarvoor het koningspaar elke maand nieuwe foto’s deelt. “Het is ontroerend om te zien dat hij nu al begint met het uitvoeren van zijn koninklijke taken.”

Eerder deze maand reisde het Bhutaanse koningspaar met hun zoontje door het bergkoninkrijk om het kereltje voor te stellen aan het volk. Zo bezocht Jigme Namgyel met zijn ouders verschillende kloosters en werd gestopt in Bumthang, waar koningin Jetsun vandaan komt.

Jigme Namgyel is het eerste kind van koning Jigme Khesar Namgyel Wangchuck en zijn elf jaar jongere vrouw.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: