BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Carlos jr zondag gedoopt

Carlos, de zoon van prins Carlos en zijn echtgenote prinses Annemarie, wordt zondag 15 september in Parma gedoopt. Dat vertelde prinses Annemarie zaterdagavond aan Jeroen Snel in Blauw Bloed.

Carlos en Annemarie zijn sinds vrijdag in Italië waar ze hun jongste kind voorstellen aan de bevolking. Houd de website en sociale media van Blauw Bloed in de gaten voor het laatste nieuws over de doop!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: