BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Vreemde tweet van Belgisch koningshuis

Op het officiële Twitteraccount van het koninklijk paleis van België verscheen dinsdagavond een foto van een kat in de avondschemering op een terras in Brussel. De bijbehorende tekst luidde: "Quiet evening on the terrace..."

De tweet verscheen om 20.30 uur, maar is daarna meteen door het paleis verwijderd. Volgens de woordvoerder van het hof is de tweet niet door het koninklijk huis verzonden. Hij benadrukt tegenover persbureau Belga dat het account @MonarchieBe volledig beveiligd is.

"Wij gaan contact opnemen met Twitter om dergelijke berichten in de toekomst te vermijden. Maar onze account is volledig beveiligd", aldus de woordvoerder, die het account met zijn team zelf beheert.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook