BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Margarita toont bijzonder sieraad

Op donderdag 10 november opende prinses Margarita de Sieraad Art Fair in Amsterdam. Wij gingen samen met de prinses en sieraadexpert Isabella van de Bos op deze juwelenbeurs op zoek naar geschikte accessoires voor Margarita. Zaterdag in Blauw Bloed een verslag van deze bijzondere zoektocht.

Op de Sieraad Art Fair werden ook sieraden van prinses Margarita’s collectie getoond. De dochter van Irene vertelt ons over een ‘fusion piece’ tussen een meubel en een sieraad.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: