BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto’s: Jacques en Gabriella bezoeken kerstdorpje

Maandag verschenen er foto’s van een bezoek van prins Albert en prinses Charlène, met de tweeling Jacques en Gabriella (1), aan ‘Village de Noël de Monaco’. Dit kerstdorpje wordt jaarlijks traditioneel opgezet met onder andere een markt en een kermis.

De royals van Monaco genoten van verschillende dansoptredens en wandelden door versierde straten. Prins Jacques en prinses Gabriella trokken alle aandacht, maar genoten desondanks van de draaimolen.

Op 10 december worden Jacques en Gabriella twee jaar.