BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Handbalwedstrijd te lang voor prinses Estelle

Prinses Estelle was zondagavond op stap met haar vader. Het vierjarige Zweedse prinsesje ging met prins Daniel naar het Europees kampioenschap handballen. Tijdens de wedstrijd van de Zweedse dames tegen het Spaanse team kon Estelle haar ogen niet openhouden, meldt Expressen.

Al voor aanvang van de wedstrijd stond Estelle volgens Expressen aan de zijlijn te gapen. Het handballen kon haar even boeien, maar tijdens de tweede helft viel Estelle op de schoot van haar vader in slaap. Het einde van de wedstrijd kreeg het prinsesje wel mee. Op de tribune juichte ze toen bleek dat de Zweedse dames met 25-19 wonnen van het Spaanse team.

Estelle en Daniel waren zonder kroonprinses Victoria en prins Oscar op pad. Volgens een woordvoerder van het hof kon niet het hele gezin naar de EK-wedstrijd komen vanwege een overvolle agenda. De Zweedse koninklijke familie is de komende tijd druk in de weer vanwege de Nobelprijzen, die op 10 december worden uitgereikt.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: