BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Camilla helpt Jamie Oliver in de keuken

Camilla, de hertogin van Cornwall, heeft dinsdag de handen uit de mouwen gestoken om de bekende kok Jamie Oliver te helpen in de keuken. De vrouw van prins Charles ging enthousiast aan de slag met het bereiden van de salade tijdens een groots driegangenfeest in Londen, zo melden Britse media.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Camilla samen met Oliver in de keuken staat. In februari was de tv-kok samen met Hugh Fernley-Whittingstall in Clarence House voor het versieren van cupcakes. Dit keer bleven ongelukken uit. De 69-jarige hertogin morste de vorige keer met de spuitzak met vanillecrème op de das van Fernley-Whittingstall.

Het diner van dinsdagavond was speciaal voor vierhonderd 'helden' uit het hele land die veel van hun tijd kwijt zijn aan het helpen van anderen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: