BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Prinses Ariane 10 jaar

Prinses Ariane is maandag jarig. De jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is tien jaar geworden. Wij hebben de mooiste foto's van de prinses op een rij gezet!

Ariane, voluit Ariane Wilhelmina Máxima Ines, is derde in de lijn van troonsopvolging. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst rijdt ze in haar vrije tijd graag paard, doet ze aan hockey, tekenen en jazzballet. Ook speelt de prinses gitaar.

Om aandacht zit Ariane ook niet verlegen. Met Valentijnsdag kreeg ze een liefdesbrief van een negenjarige jongen uit Tilburg. De knaap kreeg vervolgens een bedankbriefje van de koning en koningin.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: