BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van jarige prinses Isabella

De Deense prinses Isabella is vrijdag tien jaar geworden! Om dit te vieren zijn er nieuwe foto's van de oudste dochter van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary vrijgegeven.

Isabella Henrietta Ingrid Margrethe werd in 2007 geboren. Ze is het tweede kind van kroonprins Frederik en het vierde kleinkind van koningin Margrethe. Isabella is derde in lijn voor de troon, na haar vader en broer prins Christian.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: