BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Barack Obama op bezoek bij prins Harry

Hoog bezoek voor de Britse prins Harry. De voormalige president van de Verenigde Staten, Barack Obama, kwam zaterdag langs op Kensington Palace. Ze spraken onder meer met elkaar over de steun voor oorlogsveteranen.

Harry diende zelf tien jaar in het Britse leger en komt nu op voor de veteranen. Zo organiseert hij de Invictus Games, een internationaal sportevenement voor militairen die door of tijdens de dienst gewond raakten. Bij het organiseren van de Invictus Games in Amerika kwam de prins in contact met Obama. De oud-president werkte vorig jaar onder meer mee aan een promotievideo.

Tijdens het bezoek van zaterdag bood Obama zijn condoleances aan voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Daarnaast wenste hij mensen die gewond raakten een spoedig herstel.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: