BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningspaar diept geraakt door aanslag Manchester

Koning Willem-Alexander heeft dinsdag via social media gereageerd op de aanslag in Manchester. Bij een explosie na het popconcert van Ariane Grande in de Manchester Arena zijn 22 doden gevallen.

“De huiveringwekkende aanslag in Manchester die zoveel jonge slachtoffers heeft geëist, heeft ons diep geraakt. Wij leven intens mee met alle ouders die het verschrikkelijke nieuws hebben gekregen dat hun kind is omgekomen en met alle familieleden en vrienden die nu in rouw gedompeld zijn. Ook allen die in angstige onzekerheid verkeren over het lot van hun dierbaren zijn in onze gedachten.”

Koning Filip

Koning Filip van België heeft via Twitter laten weten mee te leven.

Koning Felipe

Ook de Spaanse koning Felipe heeft met verslagenheid gereageerd op de aanslag in Manchester. “Woorden schieten tekort om deze moordenaars te veroordelen”, twitterde de koning. Ook liet hij weten “niet te buigen voor terrorisme”.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: