BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Pieter bedankt voor sterkte wensen

Pieter van Vollenhoven heeft woensdag via Twitter zijn dank uitgesproken voor de vele steunbetuigingen die hij sinds dinsdag heeft ontvangen. "Heel veel dank voor uw hartelijke en aardige #sterkte wensen. Die geven de energie om de moed niet op te geven!", schrijft hij.

Bij Van Vollenhoven, de echtgenoot van prinses Margriet, is onlangs opnieuw huidkanker vastgesteld. Volgens de RVD gaat het om een melanoom, de gevaarlijkste vorm van huidkanker. Het weefsel wordt op korte termijn poliklinisch verwijderd in het Nederlands Kankerinstituut/Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis te Amsterdam.

Ook in 2001, 2003 en 2006 werd bij Van Vollenhoven kwaadaardig weefsel verwijderd. Steeds kon hij kort na de ingreep weer naar huis.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: