BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins George krijgt op zijn kop tijdens bruiloft Pippa

Prins George (3) kreeg zaterdag tijdens de bruiloft van zijn tante Pippa Middleton op zijn kop van hertogin Catherine. George zou tijdens de plechtigheid met opzet op de jurk van Pippa zijn gaan staan.

Zaterdag gaf het zusje van Kate het jawoord aan James Matthews.

Hertogin Catherine vertelde vooraf al dat zij zich zorgen maakte over de bruiloft. Tijdens de eerste Garden Party vertelde zij dat ze hoopte dat de kinderen zich zouden gedragen. “Op die leeftijd weet je maar nooit”, had ze gezegd.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: