BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William reikt Engelse FA Cup uit

Prins William heeft zaterdag de voetballers van Arsenal de FA Cup uitgereikt. In de finale van het Engelse bekertoernooi won de club met 2-1 van Chelsea. De wedstrijd werd, traditiegetrouw, op Wembley in Londen gespeeld.

De prins werd voor aanvang van het duel tussen de beide teams uit Londen voorgesteld aan de spelers. Ook werd stilgestaan bij de terreuraanslag van afgelopen maandag in Manchester. Voor de slachtoffers die daarbij vielen werd een minuut stilte in acht genomen.

Na het duel kreeg de aanvoerder van Arsenal de beker uit handen van de prins. Voor manager Arsene Wenger van Arsenal was het de zevende keer dat hij de belangrijke voetbalprijs won.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: