BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Vlog: Keizerlijk Wenen

Deze weken is in de uitzending van Blauw Bloed een serie over Keizerlijk Wenen te zien. Historica Reinildis van Ditzhuyzen neemt ons – op de fiets – mee langs bijzondere plekken in de hoofdstad van Oostenrijk. Bekijk nu de vlog van stagiair Sefanja Jongkind, die met de cameraploeg en regisseur Arjan Mitzer mee op pad ging.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook