BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

George en Charlotte mee op reis naar Polen en Duitsland

Prins William, zijn vrouw Catherine en hun kinderen prins George en prinses Charlotte zijn maandagmiddag aangekomen in Polen. Even na het middaguur arriveerde het gezin met een privévliegtuig op het vliegveld van Warschau, waar hun vijfdaagse reis door Polen en Duitsland begint.

Eerder deze maand, bij de bekendmaking van het reisprogramma, meldde Kensington Palace dat prins William en hertogin Catherine hadden besloten om hun kinderen George en Charlotte mee te nemen op hun reis.

Na hun aankomst reden William en Kate direct door naar het presidentieel paleis waar president Andrzej Duda hen van harte welkom heette. Ook zijn vrouw Agata stond klaar om de twee te verwelkomen.

Later op maandag stond een bezoek aan het Museum van de Opstand van Warschau op het programma. In Polen doen William en Catherine naast de hoofdstad Warschau ook Gdánsk aan. In Duitsland staan Berlijn, Heidelberg en Hamburg op het programma. Naar verwachting vergezellen George en Charlotte hun ouders bij enkele openbare aangelegenheden.

Bron: ANP