BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Wat draagt koningin Máxima?

Het is de grote vraag van vandaag: Wat draagt koningin Máxima op Prinsjesdag? De koningin heeft gekozen voor één van haar favoriete couturiers.

Koningin Máxima draagt een japon van ontwerper Edouard Vermeulen van modehuis Natan. De a-lijn japon heeft een blauwgrijze kleur en is versierd met grote bloemen. Daarbij draagt Máxima een kleine, bijpassende hoed en het diamanten visnet-collier.

Stof

Modeblogger Josine Droogendijk van modekoninginmaxima.nl merkte op dat de stof van japon dezelfde is als de stof  van een jurk die Máxima droeg tijdens het staatsbezoek aan Italië.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: