BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Addy van den Krommenacker over Prinses Aimée

Modebewust, grappig en stralend! Zomaar een paar constateringen die op prinses Aimee van toepassing zijn. Afgelopen week vierde ze haar 40e verjaardag en spraken we met goede vriend en ontwerper Addy van den Krommenacker over hun samenwerking.

Inmiddels volgen wij prinses Aimée al heel wat jaren. Wat typeert prinses Aimée en is haar gevoel voor mode veranderd? Zaterdag in Blauw Bloed blikken we terug.

 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: