BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Harry en Meghan poseren en tonen verlovingsring

Maandagochtend werd bekend gemaakt dat prins Harry en Meghan Markle verloofd zijn. Voor het officiële fotomoment poseerden prins Harry en Meghan Markle voor de camera's op Kensington Palace.

Prins Harry en Meghan poseren in The Sunken Garden, een tuin die is aangelegd ter nagedachtenis aan prinses Diana.

Even kort zegt Harry dat hij na de eerste ontmoeting al wist dat hij met Meghan wilde trouwen. Zijn verloofde laat weten dat het aanzoek zeer romantisch was. In een interview dat vanavond op de Britse televisie te zien zal zijn, zal het stel meer vertellen over hun relatie en de verloving.

Diamanten van Diana

Prins Harry heeft de ring zelf ontworpen. De ring is gemaakt door Cleave en Company. Het juweel bevat een steen uit Botswana, waar zij deze zomer samen op vakantie zijn geweest, en twee diamanten uit de collectie van zijn moeder prinses Diana. Meghan droeg een witte jas van het merk Line the Label en een jurk van Parash.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: