BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Koningspaar Bhutan met zoontje in India

De koning en koningin van Bhutan zijn voor een officieel, vierdaags bezoek in India. Het paar heeft hun 1-jarige zoontje prins Jigme Namgyel meegenomen op reis.

Het koninklijk gezin werd woensdag in New Delhi verwelkomd door president Ram Nath Kovind. Na de ontvangst werden er over en weer cadeaus uitgewisseld.

Dinsdag na aankomst hadden ze al een ontmoeting met de minister van Buitenlandse Zaken van India, Sushma Swaraj. Voor de camera's poseerde het kleine prinsje hand in hand met zijn vader en de minister.

India is Bhutans grootste handelspartner. Het officiële bezoek duurt tot en met vrijdag. Een van de gespreksonderwerpen is het voorbereiden van de viering van vijftig jaar diplomatieke betrekkingen tussen de beide landen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: