BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Laurentien trapt een balletje bij Ajax

Donderdag was het de WaterSpaarders Dag met het motto ’Samen houden we de aarde hoog’. Prinses Laurentien ging de uitdaging van deze editie van het evenement aan: Vijf minuten een bal hooghouden. Samen met onder andere zanger Jamai zet zij zich in om ervoor te zorgen dat Nederland korter gaat douchen.

Als heel Nederland vijf minuten zou douchen, besparen we met z’n allen de CO2 uitstoot van ruim 750.000 auto’s.

Zanger Jamai is ambassadeur van de WaterSpaarders en vindt het geweldig om met de prinses samen te werken: ‘Ze heeft heel veel energie!’ De vierde editie van de WaterSpaarders Dag vond plaats op het trainingscomplex de Toekomst van Ajax aangezien KNVB een nieuwe samenwerkingspartner is.

WaterSpaarders is een initiatief van kinderen en leerkrachtendie samenwerken met onder andere het Wereld Natuur Fonds en de Missing Chapter Foundation van prinses Laurentien.

 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: