BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kerstfoto's van de Noorse koninklijke familie

De Noorse koninklijke familie kwam deze week bij de kerstboom bijeen om te poseren voor sfeervolle kerstfoto's. Het is een traditie om in december kerstportretten te maken.

Het koninklijk paar en de familie van de kroonprins verzamelden zich bij de kerstboom voor een kerstshoot. Er zijn verschillende kerstbomen in het kasteel, maar volgens het Noorse hof is de boom in de Rode Salon één van de mooiste. Ook prinses Ingrid Alexandra (13) en prins Sverre Magnus (12), de kinderen van Haakon en Mette-Marit, hielpen om de kerstboom nog feestelijker te maken.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: