BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Oproep: Fans van prinses Beatrix gezocht

Ben jij zo iemand die zijn mond niet kan houden tijdens het tv-kijken en ben je een fan van prinses Beatrix? Dan zoeken we jou.

Voor de opname van een reportage over de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix zoeken we mensen die graag hun mening willen geven over de meest ontroerende, grappige of gedenkwaardige momenten uit het leven van de prinses. Misschien heb je de prinses ooit zelf ontmoet, of volg je haar omdat je haar een interessante vrouw vindt? Wij horen graag jouw verhaal!

Aanmelden

We zoeken mensen van 6 t/m 100 jaar. De opname zal plaats vinden op 17 januari in Hilversum. Is het iets voor jou? Meld je dan nu aan! Mail je naam, leeftijd, een foto en je verhaal/mening naar [email protected]!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: