BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Charles deelt kerstkaart

Prins Charles is al helemaal in de kerstsfeer. De Britse troonopvolger deelde maandag via zijn officiële Twitteraccount een foto van zijn kerstgroet voor 2017.

"Ik wens u een heel gelukkige kerst en nieuwjaar", staat op een kaartje dat in een kerstboom is gehangen. Naast de tekst prijkt een foto van de prins van Wales en zijn vrouw Camilla.

De foto dateert van de zeventigste verjaardag van Camilla, die ze in juli op het landgoed Highgrove vierde. Het plaatje is geschoten door Hugo Burnand. Hij is geen onbekende voor de Britse royals, want in 2011 was hij tijdens het huwelijk van prins William en Kate de officiële bruiloftsfotograaf.

De oudste zoon van Charles publiceerde maandag ook de foto voor zijn koninklijke kerstkaart. Op het plaatje poseren William en Kate samen met hun vierjarige zoontje George en tweejarige dochtertje Charlotte.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: