BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Ronnie Flex vindt Máxima 'super chill'

Koningin Máxima was donderdagmiddag bij het Kerst Muziekgala. Naast de schoolband waren er optredens van onder meer Ronnie Flex, VanVelzen, Trijntje Oosterhuis, Tania Kross en Anita Meyer.

Máxima is als erevoorzitter van het platform Méér Muziek in de Klas een van de eregasten van het evenement. Het gala komt voort uit het televisieprogramma Lang leve de muziek show, waarin de afgelopen maanden schoolklassen streden om een plekje in de grootste schoolband van Nederland. Dit jaar toonden 360 kinderen hun muzikale talenten. De middag werd gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro.

Ronnie Flex

Rapper Ronnie Flex Twittert over zijn ontmoeting met koningin Máxima. Volgens de artiest was koningin Máxima 'super chil' en houdt ze van rap. Hij schrijft dat de koningin naar hem toe kwam en hem herkende.

Het kerstgala is volgende week zaterdag, op 23 december, te zien op televisie. De show wordt dan uitgezonden door AVROTROS op NPO 1.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: