BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Nerveuze prins Harry interviewt Obama

Prins Harry heeft een radio-interview opgenomen met Barack Obama. Het Britse hof deelt een video waarin we een nerveuze prins Harry zien beginnen aan zijn interview met de ex-president. Harry en Barack hebben het gesprek opgenomen in september en spreken met elkaar over platforms voor een nieuwe generatie jonge leiders.

Op de beelden is duidelijk te zien hoe goed de twee met elkaar kunnen opschieten. 'Zal ik een Brits accent opzetten?' vraagt Barack. Het zal uitgezonden worden op BBC Radio 4 op 27 december.

De band tussen Harry en The Obama’s

Al een aantal jaar onderhoudt prins Harry een warme band met Barack en Michelle Obama. In de afgelopen jaren hebben zij zich samen ingezet voor militairen en hun families. Daarbij waren The Obama’s twee jaar op rij te gast bij The Invictus Games, Harry’s sportevenement voor invalide geraakte militairen.  

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: