BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Koningin Máxima bezoekt het Babyhuis

Koningin Máxima heeft dinsdagmorgen een werkbezoek gebracht aan het Babyhuis in Dordrecht, een stichting die zorgt voor opvang, zorg en begeleiding aan moeders en baby's.

Máxima sprak tijdens haar bezoek met oprichter en voorzitter Barbara Muller, enkele medewerkers en samenwerkingspartners over het ontstaan en de aanpak van de stichting. Ook ontmoette de koningin enkele moeders en vrijwilligers en kreeg ze een rondleiding door het Babyhuis.

Het Babyhuis wil onnodige uithuisplaatsing voorkomen. In het pand zijn elf opvangplaatsen beschikbaar. De stichting wordt ondersteund door het Oranje Fonds. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn sinds de oprichting beschermpaar van het fonds.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: