BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Enthousiaste menigte ontvangt Meghan in Brixton

Prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle hebben dinsdag een bezoek gebracht aan de wijk Brixton in Zuid-Londen. De twee waren te gast bij het radiostation Reprezent 107.3 FM. De jongerenzender is 24 uur per dag te beluisteren en is de enige in het Verenigd Koninkrijk waarvan alle dj's jonger dan 25 jaar zijn, weet The Daily Mail. Het station zet muziek en radio-uitzendingen in om jongeren op weg te helpen in hun carrière.

Kensington Palace deelt op Twitter een video van de aankomst. Meghan is duidelijk onder de indruk van de vele fans die haar naam noemen. Ze houdt haar hand voor haar mond en er verschijnt een verlegen glimlach op haar gezicht.

Radiostation Reprezent

Harry en Meghan werden bij hun aankomst opgewacht door honderden belangstellenden achter de dranghekken. Binnen namen ze een kijkje in de studio en spraken met jonge medewerkers en vrijwilligers. Het bezoek was de tweede keer dat het paar in het openbaar op pad ging afspraak sinds hun verloving.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: