BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Prinses Charlène 40 jaar

Feest in Monaco! Prinses Charlène viert donderdag haar veertigste verjaardag. Ter ere van deze mijlpaal neemt Claudia Straatmans, hoofdredacteur van Nouveau, Charlène's stijl onder de loep.

Charlène is geboren op 25 januari 1978 in de stad Bulawayo in Zimbabwe. Op 11-jarige leeftijd verhuist ze met haar familie naar Zuid-Afrika. Als zwemster doet Charlène in 2000 mee aan de Olympische Spelen in Sydney.

Inmiddels woont Charlène al vele jaren in Monaco. In 2000 leert ze prins Albert kennen tijdens de Grand Prix van Monaco. Tien jaar later verlooft het stel zich. Hun huwelijk vindt plaats in juni 2011. Sinds 10 december 2014 is prinses Charlène de trotse moeder van de tweeling prinses Gabriella en prins Jacques.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: