BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
VLOG: Laurentien & Paul de Leeuw | Blauw Bloed

Vlog: Sam spreekt Laurentien en Paul de Leeuw

Donderdag hebben prinses Laurentien en Paul de Leeuw de Taalheldenprijzen uitgereikt en wij waren erbij! Online redacteur Sam ging op pad en sprak met prinses Laurentien en Paul de Leeuw. Zij maakte een vlog om een kijkje achter de schermen te geven.

Heb jij leuke ideeën voor vlogs of andere online video’s? Laat weten wat je graag zou willen zien door te reageren onder de video op YouTube, of stuur Sam een berichtje op sociale media!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: