BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Meghan reikt prijs uit bij awardsgala

Prins Harry en Meghan Markle wonen donderdagavond in Londen de jaarlijkse Endeavour Fund Awards bij. Op het gala worden gewonde, gehandicapte of zieke militairen die het afgelopen jaar een sportieve prestatie hebben geleverd in het zonnetje gezet.

Het is de eerste keer dat het paar, dat op 19 mei in het huwelijk treedt, samen een officiële avondafspraak heeft. De verloofde van prins Harry trekt zich niets aan van het feit dat ze nog niet officieel een royal is. Ze opende de avond met een speech en reikte een prijs uit.

Het gala past goed in het straatje van Harry. Hij is de bedenker van de Invictus Games, waar gewond geraakte militairen zich internationaal sportief meten met lotgenoten.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: