BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Kate en Sophie ontvangen modeontwerpers op paleis

Maandagavond waren hertogin Catherine en gravin Sophie gastvrouwen van een mode-receptie op Buckingham Palace. De twee Britse royals ontvingen 52 ontwerpers van de Gemenebestlanden. Het evenement, tijdens de London Fashion Week, stond in het teken van duurzame mode.

De kledingstukken zijn eerst in het paleis tentoongesteld en zijn later op andere plekken in Londen voor het publiek te zien. Het doel van de receptie was om de band tussen de 52 soevereine staten te verbeteren. Ook supermodel Naomi Campbell, hoofdredactrice Anna Wintour van de Amerikaanse Vogue, en ontwerpster Stella McCartney waren aanwezig.

Hertogin Catherine en gravin Sophie, de echtgenote van prins Edward, worden als de meest stijlvolle vrouwen van het Britse koningshuis beschouwd.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: