BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
De diamanten korenaren | Blauw Bloed

Video: Koninklijke juwelen - De diamanten korenaren

Ze zijn vervaardigd met de mooiste kwaliteit smaragden tot de meest bijzondere diamanten, robijnen en saffieren. De juwelen van onze Oranjes zijn stuk voor stuk meesterwerken van onschatbare waarde.

Juwelenhistoricus Martijn Akkerman geeft je alle ins en outs over het Korenaar-diadeem: het huwelijksdiadeem van de schoondochters van prinses Margriet. Koningin Máxima draagt de korenaren met enige regelmaat los in het haar of op een hoed.

Bezoek voor nog meer koninklijke video's ons YouTube-kanaal!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: