BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Madeleine deelt foto van pasgeboren dochter met broer en zus

Vrijdag is de Zweedse prinses Madeleine is bevallen van een dochter. Het derde kindje van Madeleine en Chris O'Neill kwam in de nacht van donderdag op vrijdag om 00:41 uur ter wereld. Zondag deelt de prinses een vertederende foto van haar drie kinderen.

De pasgeboren prinses zit op de bank bij haar zus prinses Leonore (4) en broer prins Nicolas (2). Madeleine deelt de foto op haar gloednieuwe instagram-account. Sinds zondag is zij actief.

Eerste foto

Afgelopen vrijdag werd de eerste foto van het pasgeboren Zweedse prinsesje vrijgegeven. Hoe het meisje gaat heten, wordt maandag bekendgemaakt door haar opa, koning Carl Gustaf.