BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Chocoladetaart en ijssculptuur voor jarige Albert

Prins Albert van Monaco vierde woensdag zijn zestigste verjaardag. Het verjaardagsfeest werd in huiselijke kring gevierd met chocoladetaart. Tot verrassing van de jarige en zijn kinderen Gabriella en Jacques stond er ook een bijzonder cadeau in de tuin.

Prinses Charlène deelde een foto van het taartmomentje met de tweeling Gabriella en Jaques op Instagram.

De verrassing in de tuin was een grote ijssculptuur van ontwerper Mario Amegée. Prins Albert, die voor de gelegenheid een feestelijke stropdas had omgedaan, kwam met Jacques en Gabriella kijken bij het bouwwerk en vooral de tweeling was onder de indruk.

Deze zomer geven Albert en zijn vrouw Charlène een groot feest om te vieren dat ze samen honderd jaar zijn. Charlène werd in januari veertig.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: